Voor gasten

Paardrijles op manege Boerderijcampus

Paardrijden voor iedereen

Onze manege op Boerderijcampus locatie Erve Meinders is een heerlijke plek voor paardenliefhebbers. De prachtige natuur rondom de boerderij is een perfecte omgeving voor korte en langere ritten. Ervaren ruiters en beginners, met of zonder een beperking, jong en oud, iedereen is welkom in onze manege.

Dit zijn de mogelijkheden bij Manege Boerderijcampus

Zitlessen
Groepslessen
Privélessen
Paardrijworkshops
Kinderfeestjes

Paardrijden met een beperking

Ook (ernstig) verstandelijk gehandicapten kunnen in onze manege de ontspannende en therapeutische werking van paarden ervaren. Op een speelse manier ontwikkelen ze hun lichamelijke, cognitieve en sociale vaardigheden. Hierdoor wordt de eigenwaarde van de ruiters en amazones vergroot.

Professionele instructeurs

Bij onze professionele instructeurs volg je rijlessen die afgestemd zijn op jouw mogelijkheden. Voor iedere ruiter hebben we een paard of pony met de juiste afmetingen. Kinderen leren we spelenderwijs omgaan met én rijden op onze paarden. Iedereen begint in onze manege met zitlessen, zodat je de basis van het paardrijden goed onder de knie krijgt. Als je een ervaren ruiter bent, kijken we tijdens de zitles waar je in kunt stromen.

De lessen vinden plaats van maandag tot en met zaterdag. Je kunt zowel groeps- als individuele lessen bij ons volgen.

We sparen voor een huifbed, help je ons?

Een huifbed is een stalen constructie gedragen door twee paarden. Tussen de paarden wordt een zeil gespannen waarop de deelnemer kan liggen. Door de beweging van de paarden, de warmte en de sfeer werkt een huifbed ontspannend en masserend. Heerlijk voor spastische of meervoudig gehandicapte mensen die zo bovendien de broodnodige beweging krijgen. Om iemand in het huifbed te leggen, is een tillift erg wenselijk. Daarmee kunnen meervoudig gehandicapten zonder zware inspanning van de begeleiders vanuit de rolstoel in het huifbed worden getild. 

We hebben inmiddels bijna de helft van het benodigde bedrag binnen. Wil je ons financieel een stapje dichterbij onze droom brengen? Daar zijn we blij mee! Je kunt geld aan ons overmaken of (eerst) contact met ons opnemen.

Neem contact op