Werken bij Boerderijcampus

Wil jij op een mooie, uitdagende plek in de natuur werken waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen?

Wat je kunt verwachten

Bij Boerderijcampus zie je een mix van kinderen, jongeren en volwassenen met elk hun eigen beperking of stoornis. Deze mix in combinatie met de verzorging van dieren en het buiten zijn zorgt voor een dynamiek die werken voor Boerderijcampus erg uitdagend - en soms pittig - maakt. 

Gestoeld op vijf pijlers

Werken bij Boerderijcampus betekent ook dat je werkt volgens een visie waar kracht, ruimte, ontwikkeling, werken en waarde centraal staan. Benieuwd wat deze visie precies is?

Lees onze visie

Jezelf ontwikkelen

Bij Boerderijcampus vinden we het belangrijk dat niet alleen onze bewoners en deelnemers kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen, maar ook ons personeel. We werken binnen ons team zowel aan teambuilding als individuele ontwikkeling.

Deskundigheidsbevordering, individuele coaching en intervisiebijeenkomsten zijn terugkerende thema’s binnen je werk. Op die manier houden we elkaar scherp, blijft je kennisniveau op peil en raakt je privéleven niet uit balans.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Uiteraard staat het je vrij om een open sollicitatie te sturen, je weet immers maar nooit! Je kunt je motivatie en cv sturen naar personeel@boerderijcampus.nl.